Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet

AIRPURE

De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

AIRPURE

Airpure

Airpure is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1968 en gedurende de hele levensduur hebben ze de kernwaarden van de familie gehandhaafd, het fundament waarop het bedrijf is gebouwd. Tegenwoordig worden de producten van Airpure over de hele wereld en in meer dan 15.000 winkels gevonden, en Airpure werkt er hard aan om dat aantal elke dag te verhogen.

Het doel van Airpure is om er te zijn voor consumenten wanneer je onaangename geurtjes van bijvoorbeeld huisdieren wilt verbergen. Airpure heeft een passie voor wat ze doen en wordt daarom gedreven door innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten, zodat hun klanten een nog betere ervaring kunnen hebben met een Airpure-product.

CRE?ER GEZELLIGHEID MET GEURKAARSEN EN GEURSTOKJES

In het brede assortiment van Airpure vind je producten die een gezellige sfeer in huis kunnen brengen, zoals kaarsen en luchtverfrissers. De producten zijn perfect voor het bestrijden van alledaagse geuren en maken je huis zo geurig mogelijk. Er zijn veel keuzes in geuren en er is gegarandeerd een geur die jou bevalt.

Alle Airpure-producten hebben gemeen dat ze naar bekende en heerlijke dingen ruiken, en het ontwerp is mooi en perfect om in je huis neer te zetten. In het Airpure assortiment vind je luchtverfrissers, geuroli?n, geurstokjes, toiletblokken en geurkaarsen met als gemeenschappelijk doel het cre?ren van rust, comfort en een betere geur binnenshuis.

Met visionaire en eigentijdse producten is Airpure erin geslaagd om unieke geuren in hun assortiment te ontwikkelen, tegen een betaalbare prijs. Je vindt er producten die ruiken naar jasmijn, puur katoen, citrus, lavendel, bessen, bloemen, vers fruit, vanille en kaneel.

BETAALBARE GEUREN

Hier vind je onze selectie van heerlijke Airpure producten. We hebben een deel van het assortiment, dus je kunt verschillende geuren in huis halen of in elke kamer dezelfde geur hebben.

Airpure is ook een perfect cadeau-idee voor iemand van wie je houdt. Daarnaast kun je natuurlijk een mooi geurpakket samenstellen van geurkaarsen, geurstokjes en verspreiders als je een cadeau op maat wilt maken voor de gelukkige.

Als je huisdieren hebt, kun je ook producten van Airpure kopen waarmee je vlekken kunt verwijderen die je kleine harige vriendjes hebben veroorzaakt. Vlekverwijderaar zoals het product wordt genoemd, kan een grote hulp zijn om bij de hand te hebben als er een ongelukje is gebeurd en je effectieve reiniging nodig om het weer schoon te maken.

Naast bovenstaande producten heeft Airpure ook een toiletgel formule ontwikkeld waarmee je je toiletpot tot zes weken lang schoon kunt houden. De gel helpt om vuil en viezigheid tegen te houden en geeft een lekker frisse geur aan je toilet. De gelstrips worden direct in het bassin gedoseerd om het gebied elke keer dat het toilet wordt doorgespoeld met water schoon te maken. Geniet van een fris en comfortabel gevoel tijdens je toiletbezoek - elke keer weer!

AIRPURE VOOR ONDERWEG

Als jij vindt dat jouw auto een beetje moet worden opgefrist met een lekkere geur of als er een plek in uw huis is, zoals een kast of koelkast of iets anders dat een frisse geur nodig heeft, dan kun je ook perfecte gespecialiseerde geurverfrissers kopen voor deze specifieke gebieden, zodat de onaangename geurtjes in de auto of in huis kunnen worden verwijderd.

We hebben ervoor gezorgd dat Airpure goedkoop kan worden gekocht, zodat jij jouw huis gezellig kan maken en lekker kan laten ruiken. Vergeet niet dat er altijd gratis verzending is voor onze leden. Kijk ernaar uit om omringd te worden door heerlijke geuren in jouw huis of in jouw auto. Geniet van de vele Airpure-producten.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus
浮力影院永久-每日新日作品-电影