Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet

BIELENDA

De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

BIELENDA

Bielenda

Bielenda Natural Cosmetics, opgericht in 1990, produceert hoogwaardige make-up- en schoonheids- en haarproducten op basis van natuurlijke ingredi?nten. Het bedrijf heeft meer dan 400 producten van topkwaliteit voor zowel gewone consumenten als professionele kappers wereldwijd. Bielenda is ijverig in het zetten van trends in een markt waar de smaak en houding van consumenten van de ene op de andere dag kan veranderen.

Huidverzorging ontwikkeld door specialisten

Bielenda combineert plantaardige ingredi?nten met de nieuwste technologie in hun producten. Zo cre?ren ze producten van hoge kwaliteit die voldoen aan alle strenge eisen voor kwaliteit en veiligheid. Bielenda heeft een eigen onderzoekscentrum, waar de producten worden ontwikkeld op basis van geavanceerde formules. Het onderzoek en de ontwikkeling gebeuren in nauwe samenwerking met specialisten en dermatologen die met grote passie kennis omzetten in producten die onze huid en ons haar ten goede komen.

Bielenda werkt met enkele zeer basiswaarden, zoals het benutten van de synergie tussen natuur en wetenschap. Dus om het beste van de natuur in de producten te gebruiken. Bovendien focussen ze op het maken van producten van hoge kwaliteit, tegen een redelijke prijs, zodat huid- en haarverzorging voor iedereen beschikbaar is.

Goedkope gezichtsmaskers waar je niet zonder kan

Enkele kernproducten van Bielenda zijn hun gezichtsmaskers, die in alle tinten en voor alle huidtypen verkrijgbaar zijn. Ook hier is Bielenda toonaangevend en heeft het de gezichtsmaskers met nanodeeltjes ontwikkeld die de huid actief doordringen en reinigen, zodat de huid achteraf beter serum en gezichtscrème krijgt. Bovendien heeft Bielenda gezichtsmaskers gemaakt met actieve ingredi?nten, die doordringen en zeer specifieke probleemgebieden oplossen. Je kunt bijvoorbeeld maskers vinden die extra hydraterend zijn, voor een huid met fijne lijntjes die zijn uitgedroogd of een huid die gewoon een beetje moet worden vernieuwd.

Als je elk product op deze pagina bezoekt, kun je lezen wat het specifieke product kan doen en voor wat voor soort huid of haar het product bijzonder goed is.


Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus
浮力影院永久-每日新日作品-电影