Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet

Clinique BESTELDE PRODUCTEN

De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

CLINIQUE

Clinique

Clinique is een van de meest bekende huidverzorgings merken in de wereld, en met hun bestseller huidverzorging productlijn van crèmes, hebben ze een van de meest bekende en geliefde 's werelds huidverzorging programma's gemaakt.

Clinique drie-stappen huidverzorging routine

Clinique is de bedenker van de wereldberoemde huidverzorging routine, een 3-stappen huidverzorging routine die je gezicht en je huid voor altijd kan veranderen. Stap 1 in het huidverzorgingsprogramma Clinique heet: Clean. Op dit punt gaat het om het vinden van een goede gezichtsreiniger of gezichtszeep. Je kunt Clinique gezichtszeep gebruiken, die de huid zachtjes reinigt. Stap 2 van het huidverzorgingsprogramma Clinique is: Exfoli?ren. Hier kun je Clinique Clarifying Lotion gebruiken specifiek voor het huidtype dat je hebt, afhankelijk van of ujeeen droge huid, een normale huid of een vette huid hebt. Clinique's gezichtsscrub verwijdert dode huidcellen en geeft je een zachte en stralende huid. Zorg bovendien voor een goede gezichtsscrub van Clinique, bereid je gezicht voor om het gunstige effect van een goed serum of crème op het gezicht beter te absorberen. Stap 3 in de dagelijkse huidverzorgingsroutine met Clinique is: Hydrateren. Dit is wat je kan doen om een echt goede gezichtscrème, gezichtsgel of Clinique-serum te vinden die de natuurlijke vochtbalans van de huid kan herstellen en past bij jouw huidtype. Van Clinique's assortiment crèmes vind je, onder andere Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion, Moisture Surge, Super Defensie en All About Moist.

Als je de populaire en effectieve verzorgingsroutine bent begonnen, wil je misschien een goede oog crème of serum voor de ogen toe te voegen. Met All About Eyes Serum of Repairwear laser Eyecream kan het fijne rimpels en lijntjes rond de ogen glad strijken en verstevigt de huid.

Clinique make-up

We hebben ook een grote selectie van make-up uit Clinique. Je kunt onder andere mascara, make-up remover, foundation, gezichtsreiniger en lippenstift vinden.

Alle Clinique huidverzorging, gezichtscrèmes en make-up producten zijn hypoallergeen en geurvrij. Met een Clinique-reinigingsset voor jouw gezicht kun je jezelf een professionele en goed verzorgde gezichtsverzorgingsroutine geven.

Clinique parfum

We hebben ook een grote selectie van de heerlijke Clinique-parfums, zoals klassiekers Clinique Happy and Aromatics.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus
浮力影院永久-每日新日作品-电影