Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet

ELF

De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

ELF

elf

E.l.f. Cosmetics is een Amerikaans make-up merk dat in recordtijd wereldwijd een cultstatus heeft bereikt. De letters of de afkorting, staan voor het gezicht, ogen en de lippen /eyes, lips, face) en beschrijft de drie belangrijkste aandachtspunten die de makers van e.l.f. make-upproducten in gedachten hadden toen ze de unieke make-upproducten ontwierpen die nu zo'n groot succes zijn geworden.

Laten we beginnen met het eerste punt: ogen. Elf heeft de meest verbazingwekkende oogschaduw gemaakt in vloeibare vorm die lijkt op een lipgloss, maar deze kan direct op het ooglid worden gesmeerd. Deze zwevende oogschaduw van elf bevat de meest prachtige pigmenten die de ogen doen gloeien. Daarnaast heeft elf ook een hele goede mascara gemaakt die ongelooflijk goedkoop is in vergelijking met de meeste andere mascara op de markt, maar het geeft een prachtig resultaat en lange, zwarte en mooi van elkaar gescheiden wimpers. Ben je op zoek naar een nieuwe goedkope mascara, probeer dan misschien een mascara van e.l.f. We kunnen ze alleen maar aanbevelen.

Matte lipgloss en goedkope lipsticks van e.l.f.

Laten we verder gaan naar het andere focuspunt van elf cosmetica, namelijk lippen. Als het gaat om lipstick en lipgloss, heeft elf ongetwijfeld make-upproducten gemaakt die de weg wijzen naar de andere make-upmerken op de markt. Of je nu van een voedende lipstick houdt of van een van de zeer populaire matte lipglosses, of als je veel vocht wilt op je lippen en een glanzende glans wilt hebben, kies dan de elf lipgloss-serie. Veel mooie kleuren die lang meegaan en gemakkelijk aan te brengen zijn.

Maak je make-uplook compleet met elf

Het laatste punt op de e.l.f. makeup-agenda is het gezicht en dit is waar elf cosmetica echt veel fans heeft veroverd. Elf primer, gezichtsmist spray, elf concealer om nog maar te zwijgen over e.l.f. foundation geeft je de uniforme, uitgebreide en onberispelijke make-up waar je altijd al van hebt gedroomd. Gebruik elf borstels en make-upborstels om de beste vlekkeloze dekking op je gezicht te krijgen en voltooi je elf make-uproutine met een laatste boost met elf make-up-afwerkingsspray.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus
浮力影院永久-每日新日作品-电影