Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet

SIMPLE

De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

SIMPLE

Simple

Simple is een huidverzorgingsmerk dat al sinds 1960 bestaat en het was het eerste Engelse merk dat reinigingsproducten ontwikkelde die geen kleurstoffen en parfums bevatten. Sindsdien is er veel gebeurd, maar Simple is nooit afgeweken van hun filosofie, namelijk gezichtsverzorging voor alle huidtypes, ook voor mensen met een gevoelige huid.

Milde producten

Simple produceert hun producten op basis van de uitspraak: "Omdat de huid gevoelig is, is Simple mild". Het is eigenlijk een obsessie geworden voor Simple om producten te ontwikkelen die mild voor de huid zijn. In de loop van der tijd heeft Simple een goede kennis ontwikkeld van de huid, wat het doet en de uitdagingen waarmee het elke dag wordt geconfronteerd. En ze beseften dat als iets zo delicaat en belangrijk is als de huid, het de zachtste behandeling verdient. Onze huid wordt elke dag weer blootgesteld aan een klein beetje van alles - stress, veranderend weer, vervuiling, enz. De huid reageert op externe en interne factoren, daarom is het de filosofie van Simple dat alle huidtypes gevoelig zijn. Simple is van mening dat het net zo belangrijk is welke producten ze niet in hun producten stoppen als degene die ze erin stoppen. Daarom zegt Simple nee tegen harde, kunstmatige parfums en kleurstoffen waar je huid op kan reageren. In plaats daarvan gebruiken ze alleen de puurste ingredi?nten waar de huid van houdt. Simple is van mening dat huidverzorging gemakkelijk moet zijn, daarom gebruiken ze geen vreemde ingredi?nten of onnodige verpakking en gecompliceerde behandeling van de producten. Ze willen de dingen niet ingewikkelder maken dan nodig is, huidverzorging moet eenvoudig zijn, want het leven gaat om meer dan je spiegelbeeld. Bij Luxplus hebben we een breed assortiment producten van Simple. We hebben gezichtsreiniger, gezichtscrème, anti-verouderingsproducten, reinigingsdoekjes enz. Dus als je  eenvoudige, schone en heerlijke producten wilt dan is Simple zeker een merk dat misschien wel wat voor jou is. Je huid zal je er dankbaar voor zijn.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus
浮力影院永久-每日新日作品-电影