Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet
De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

URTEKRAM BIOLOGISCHE PRODUCTEN

Urtekram

Urtekram is de leider in Scandinavi? in biologische verzorgingsproducten en voedingsmiddelen. Het hele Herbal Cream-assortiment is ecologisch gecertificeerd, dus als je een crème, snack, shampooskruid, bodylotion, deodorant, handzeep of iets van Herbal Cream koopt, bent je verzekerd van een heerlijk, gezond, organisch product dat zorgvuldig is gemaakt op basis van dieren, het milieu en de natuur.

Urtekram is ge?nspireerd op het natuurlijke en biologische en in de brede selectie van biologische Urtekram-producten vind je alles van biologisch voedsel zoals popcorn, rijstcrackers, gezonde snacks, noten, suiker en een enorme selectie van heerlijke kruiden van Urtekram.

Organische lichaamsverzorging van Urtekram

Als je op zoek bent naar biologische lichaamsverzorging, crème, shampoo of andere ecoproducten voor het hele lichaam, vind je hier de meest populaire ecologische lichaamsverzorgingsproducten van Urtekram.

Biologische shampoo, biologische crème, tandpasta, babytandpasta, biologische bodylotion, handcrème, milde gezichtsreiniger, biologische handzeep, douchegel, bodyscrub, biologische babyolie, deo en nog veel meer van Urtekram vind je hier tegen een scherpe en goedkope prijs. Kortom, Urtekram heeft alles wat je nodig hebt om goede en persoonlijke hygi?ne te handhaven, dus bespaar tijd en koop alles wat je nodig heeft voor jouw gezin - er is veel geld om te besparen.

Ontdek dat de biologische lichaamsverzorgingsproducten van Urtekram in series zijn ingedeeld op basis van hun geur en functie. Zo vind je onder de No Perfume-serie crème, biologische handcrème, shampoo en biologische babyverzorgingsproducten die parfumvrij zijn en daarom extra zacht voor de huid van zowel kinderen als volwassenen. Urtekrams organische en parfumvrije serie No perfume is ook populair bij zwangere vrouwen of mensen met astma en allergie?n en die daarom extra zachte crème, shampoo en lichaamsverzorging nodig hebben zonder parfum. Daarnaast vind je geurseries zoals Rose, Aloe Vera, Brown Sugar, Camomile, Lavender, Nordic Birch, Tea Tree en vele anderen zodat jee alleen het biologische product, crème, shampoo, handzeep, douchegel of iets hoeft te kiezen met precies de geur die je wilt. .

Er is een reden waarom Urtekram een ??topnaam is geworden in ecologie- en parfumvrije producten. Zowel als het gaat om voedsel en lichaamsverzorging van Urtekram, doen we nooit concessies aan kwaliteit en eisen aan ecologie en milieubewustzijn. Urtekram is daarom gelabeld voor degenen die gezonde, biologische voeding, snacks en biologische lichaamsverzorgingsproducten willen.

Natuurlijke en milieubewuste producten van Urtekram

Het is niet alleen inhoudelijk dat Urtekram zich bewust is van zowel het milieu als het welzijn van mensen. Het merk heeft innovatieve verpakkingen gebruikt in de vorm van suikerrietplastic. Maar liefst 85% van het assortiment van Hertekram heeft suikerriet verpakkingen. Suikerriet is veel beter te gebruiken dan gewoon plastic, omdat suikerriet gemakkelijker door onze natuur kan worden afgebroken. Wat vooral goed is aan suikerriet is dat het een hulpbron is die helpt de CO2 te verminderen in plaats van deze uit te stoten.

Biologisch voedsel van Urtekram

Op zoek naar een aantal heerlijke voedingsmiddelen die je kunt gebruiken voor jouw ontbijt, om te bakken of als een heerlijke snack gedurende de dag dat jouw bloedsuiker laag is, vindt je jouw favoriete producten hier op de site. Geniet bij Luxplus van de vele geweldige biologische producten die je hier krijgt voor weinig geld.

Over Urtekram

Urtekram begon zijn reis in 1972 in Kopenhagen. Urtekram kon producten uit hun fysieke winkel aanbieden, waar ecologie en natuurlijke producten tot een klein publiek behoorden. In de jaren 90 vond er echter een grote verandering plaats en viel meer de aandacht op voor de vele prachtige voordelen van ecologie. Wat begon als een klein bedrijf is tot op de dag van vandaag een wereldwijd succes geworden. Urtekram kan tegenwoordig trots zijn over het leveren van hun vele producten in meer dan 36 landen in het Midden-Oosten, Azi?, Scandinavi?, Noord-Amerika Rusland en de EU als geheel. De missie van Urtekram is om het individu het gemakkelijker te maken een gezonder dagelijks leven te leiden, waarbij onnodige ingredi?nten actief worden geselecteerd.

Urtekram is ook een super leuk cadeau-idee als je iemand van wie je houdt wilt verrassen met een heerlijke set van de vele verzorgingsproducten en snacks. Stel een heerlijke mand met prachtige natuurlijke en biologische producten samen, dan heb je het ultieme verwencadeau - zowel voor jezelf als voor iemand van wie je houdt.

Omdat we hier bij Luxplus de prijzen van het populaire Urtekram volledig hebben verlaagd, kun je alles kopen wat je nodig hebt voor jezelf en je gezin. Vind al je Urtekram favorieten hier op de site, we hebben veel om uit te kiezen.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus
浮力影院永久-每日新日作品-电影