Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet
De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

TANDPASTA

Weet je niet zeker welke tandpasta je moet kiezen? Zoek naar tandpasta van grote gerenommeerde tandheelkundige merken zoals Colgate, Zendium, Aquafresh, Pepsodent, Sensodyne en Oral B.

Hier op de site vind je goedkope tandpasta voor zowel kinderen als volwassenen. Koop een handige 2-pack van je favoriete tandpasta zodat je altijd een extra tube tandpasta in de kast hebt staan of probeer een nieuwe frisse smaak van je favoriete merk.

Het mooie van het online kopen van tandpasta is dat je goedkope tandpasta voor het hele gezin direct voor de deur kunt laten bezorgen. Zorg ervoor dat je badkamerkastje gevuld is met de favoriete tandpasta van de familie, zodat je nooit zonder komt te zitten.

Het is belangrijk om zowel 's ochtends als 's avonds je tanden te poetsen met een goede tandpasta. Tegenwoordig is de kennis over tandpasta en dagelijkse mondverzorging bij steeds meer mensen groter. Maak met deze kennis de juiste keuze voor jouw tandpasta.

TANDPASTA VOOR WITTE TANDEN

Als je extra witte tanden wilt, probeer dan een tandpasta met een blekende werking die de tanden goed reinigt en ze er weer stralend uit laat zien. Een witmakende tandpasta is voor wie witte tanden en een gezond tandvlees wil.

Als je last hebt van gevoelige tanden of gevoelig tandvlees hebt, zijn er ook veel tandpasta's die deze problemen verminderen. Voor kinderen raden we aan om een ??kindertandpasta te kiezen die mild is met een kindvriendelijke smaak en speciaal ontworpen is voor melktanden.

ECOLOGISCHE TANDPASTA ZONDER FLUOR

Als je het belangrijk vindt dat jouw tandpasta geen chemische stoffen bevat, kun je op de site ook verschillende goede verantwoorde tandpasta vinden. Probeer bijvoorbeeld de fijne selectie ecologische tandpasta’s zonder fluoride van het merk Georganics of Himalaya dat tanden uitsluitend reinigt met natuurlijke ingredi?nten zoals alo? vera en muntolie.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus
浮力影院永久-每日新日作品-电影