Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet
De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

WENKBRAUW

Wenkbrauwen kunnen een gezicht volledig transformeren. Klinkt misschien overdreven maar Google maar op gezichten zonder wenkbrauwen! In ieder geval, als je er op je best uit wilt zien, zijn de wenkbrauwen een goede basis om mee te starten. Je hebt echter wel de juiste tools nodig als je de volle wenkbrauwen van Brook Shields wilt of de perfecte bogen van Kim Kardashian. Van wenkbrauw pincet tot wenkbrauw potlood en wenkbrauw sjabloon, Luxplus heeft een breed en goedkoop assortiment van wenkbrauw accessoires en sets.

HOE GEEF JE JOUW WENKBRAUWEN MODEL

Een van de beste manieren om betere wenkbrauwen te krijgen is door te beginnen met een wenkbrauw kit. Een wenkbrauw kit, zoals onze bestseller W7 Eyebrow Stencil Kit, bevat meestal een paar wenkbrauw sjablonen, een wenkbrauw kam, setting wax en wenkbrauw verf/kleuring in de vorm van poeder of gel. Begin door je wenkbrauwen naar boven en naar buiten te kammen. Kies daarna het sjabloon van jouw voorkeur en traceer de vorm met een wenkbrauw potlood, probeer hierbij zo goed mogelijk de natuurlijke vorm van je wenkbrauw te volgen. Ook wil je uiteraard geen doorlopende wenkbrauw dus vergeet niet de lijn te trekken van de neus naar boven toe. Wanneer je de wenkbrauw hebt omlijnd, breng je wenkbrauw wax aan om de haartjes op hun plek te houden terwijl je wild groeiende haartjes kunt uittrekken. Wanneer je klaar bent, kun je indien gewenst nog je wenkbrauwen invullen met een kleur of de boog highlighten met een illuminator.

BESTE WENKBRAUW MAKE-UP

Luxplus heeft de beste merken op voorraad wat wenkbrauw make-up betreft voor voordelige prijzen. We hebben merken zoals Anastasia Bevery Hills en Wunder2 Wunderbrow met kortingen tot wel 80%. Het merk Wunder2, is in het bijzonder uniek omdat je er semi permanente wenkbrauwen mee kunt aanbrengen in je eigen huis. Een andere favoriet is Revitalash’s RevitaBrow, deze prijs winnende formule is specifiek ontwikkeld voor diegenen met dunne of kleine wenkbrauwen. Het RevitaBrow serum verzorgt de wenkbrauw bij de wortel en stimuleert haargroei binnen 6-8 weken.

Shop bij Luxplus om alle producten te krijgen die je nodig hebt om die perfecte Instagram wenkbrauwen te krijgen. Uiteindelijk zijn wenkbrauwen eenvoudig te verbeteren en maken zij snel een groot verschil in jouw dagelijkse look!

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus
浮力影院永久-每日新日作品-电影