Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet
De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

WIMPER SERUM

Droom je net als veel anderen ook van lange bambi wimpers? Dan ben je op de goede plek. Een van de manieren waarop je langere wimpers kunt krijgen, is door een wimperserum te gebruiken. En dat is precies wat we hier voor jou hebben samengesteld. Wimperserum bevat actieve ingredi?nten waardoor wimpers sneller groeien en langer, dikker en voller worden.

Gemeenschappelijk voor wimperserum is dat je het serum langs de wimpers moet aanbrengen, net zoals je bij een eyeliner zou doen. Je kunt het serum ook gebruiken voor de onderste wimpers, maar het is nog belangrijker om te onthouden dat het serum niet in je ogen mag komen. Het serum werkt het beste als het 's avonds wordt aangebracht, zodat het de hele nacht kan blijven zitten en goed werken. In eerste instantie moet je het wimperserum elke nacht gebruiken, maar als je tevreden bent met de lengte van je wimpers, kun je het serum 3-4 keer per week gebruiken om hetzelfde effect te behouden.

VOORDELIGE WIMPERSERUM

Wimperserum is erg populair geworden en is meestal erg duur. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat we de prijs van al onze serums laag kunnen houden. Daarom vind je op deze pagina enkele van de meest bekende en gerenommeerde merken voor een betaalbare prijs. Maar we hebben ook een selectie van goede serums van minder bekende merken, die nóg goedkoper zijn. Het is dus helemaal aan jou hoeveel geld je wil uitgeven aan het voller maken van je wimpers.

Het maakt niet uit of je al een favoriet hebt of dit de eerste keer is dat je een wimperserum koopt, je kunt er zeker van zijn dat je hier het perfecte exemplaar kunt vinden.

WIMPERSERUM ONLINE

We hebben het niet alleen goedkoper gemaakt om betere wimpers te krijgen, we hebben het ook gemakkelijker gemaakt. Je krijgt altijd gratis bezorging bij het bestellen van jouw wimperserum. De wimpers waar je altijd van gedroomd hebt, zijn binnen handbereik.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus
浮力影院永久-每日新日作品-电影