Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet
De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

WIMPERS

Velen van ons zouden willen dat we van nature lange bambi wimpers hadden, maar helaas hebben maar weinigen het echt. Gelukkig kun je een beetje vals kunt spelen. In het verleden werden kunstmatige wimpers geassocieerd met showbizz, waar de make-up en vooral de wimpers niet groter konden. Maar tegenwoordig worden er meer subtielere en natuurlijke wimpers gemaakt, die geschikt zijn voor zowel alledaagse als feestelijke gelegenheden.

We hebben een steeds groter wordende selectie van nepwimpers hier op de site samengesteld, zodat je gemakkelijk datgene kunt vinden die je zoekt.

NEPWIMPERS IN VERSCHILLENDE VARIANTEN

Er is echter een zee van verschillende soorten kunstmatige wimpers, dus het is belangrijk om er een paar uit te proberen of even in te lezen voordat je de wimpers koopt. Zoek allereerst uit of je een volle wimper, wimperplukjes of losse wimpers wilt aanbrengen. De volle wimper heeft de voorkeur omdat deze het gemakkelijkst aan te brengen is.

Iets anders wat belangrijk is bij het aanbrengen van valse wimpers is een goede wimperlijm, zodat de wimpers de hele dag en / of avond goed blijven zitten.

VASTZETTEN VAN DE WIMPERS

Het vergt dus een beetje oefening om nepwimpers aan te brengen, maar als het zit, zitten ze gewoon de hele avond perfect. Om je een beetje te helpen, hebben we hier op de site enkele wimperapplicators samengesteld die kunnen helpen bij het aanbrengen van de nepwimper.

WIMPERVERF

Ben je niet into nepwimpers dan kun je ook zelf je wimpers verven. We hebben hier een selectie van wimperverf voor jou verzameld. Verven van wimpers geeft een beetje meer gedoe maar veel mensen gebruiken geen mascara meer als je eenmaal je wimpers hebt geverfd. We hebben verschillende kleuren van de bekende merken voor betaalbare prijs.

Hier vind je alles voor wimpers. Onthoud dat er altijd gratis verzending is voor al onze leden.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus
浮力影院永久-每日新日作品-电影