Toegevoegd als favoriet
Verwijderd als favoriet
De Luxplus prijzen zijn alleen van toepassing op leden. U wordt automatisch lid bij uw eerste bestelling. De eerste maand lidmaatschap is gratis. Zie hier al uw voordelen van lidmaatschap bij Luxplus.

ZELFBRUINER

Zelfbruinen is de perfecte oplossing voor diegenen die een beetje kleur willen zonder het gebruik van een zonnebank of zonnebaden. De ontwikkeling van zelfbruiners is geweldig en fabrikanten zijn beter geworden in het produceren van zelfbruiners, waardoor het product natuurlijker en gemakkelijker op het lichaam aan te brengen is. Het is dus heel makkelijk mogelijk om te voorkomen dat je huid oranje wordt en een mooie gouden uitstraling krijgt.

ZELFBRUINER TIPS

Er zijn echter enkele voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van zelfbruining zowel voor, tijdens als na. Voordat je zelfbruiner aanbrengt, is het belangrijk om een ??bodyscrub te gebruiken voor een ??gelijkmatiger resultaat op het lichaam. Bij het aanbrengen van de zelfbruiner is het een goed idee om een ??applicatiehandschoen te gebruiken zodat je geen verkleurde handen krijgt. En als het resultaat niet is zoals je had gehoopt, is er over het algemeen 4 uur "herroepingsrecht" bij zelfbruinen, dat wil zeggen tot 4 uur na het aanbrengen van de zelfbruiner, kun je het nog afwassen. Maar afhankelijk van het merk is het altijd een goed idee om de gebruiksaanwijzing van je zelfbruiner te volgen.

WELKE ZELFBRUINER MOET IK KIEZEN?

Hier bij Luxplus hebben we een brede selectie van zelfbruiners, van enkele van de grootste spelers op de zelfbruiningsmarkt. Als je bijvoorbeeld de voorkeur geeft aan een geurloze zelfbruining, ga dan voor Vita Liberata, dat bekend staat om het produceren van zelfbruining die niet te sterk ruikt. Als je niet te veel kleur maar een gloed wilt, is Dave's Summerglow misschien meer voor jou. We hebben zelfbruining in alle tinten dus het gaat erom dat jij jouw kleur vindt.

Overweeg ook welke consistentie jouw zelfbruiner moet hebben. Als het gaat om zelfbruinen kan het een goed idee zijn om zowel lotion, spray als mousse te proberen, zodat je erachter kunt komen welk type volgens jou het gemakkelijkst te gebruiken is.

Luxplus maakt gebruik van cookies en derde partij cookies om uw voorkeuren te onthouden en een betere bruikbaarheid te garanderen.
ACCEPTEER
Welkom bij Luxplus
浮力影院永久-每日新日作品-电影